House at Epping, NSW

Stately • Classical • Comfortable
The owners wanted...

To retain the classical character and charm of the house but adapt the design to reflect a modern lifestyle and integrate into the outdoors.

How WVA made that happen...

Our main focus was to retain the character of this beautiful historic house. We added an extension to the house and a separated triple garage with a loft. To maximise the space, the internal living areas expand physically and visually into an outdoor entertainment area, along with redesigned landscaping and a new swimming pool.

Over the past two decades WVA has designed two houses for us including the transformation of this historic house in Epping.

With great conceptual ability, WVA helped us realise our brief to redevelop our historic house in Epping and make it work for our family for the next 20 years while retaining its historic character. William demonstrated meticulous attention to detail, and with great patience and empathy the end result is that our listed historic house is a joy to live in.

Eight years on we are still enjoying our house that WVA has designed.

D & L V.A Home Owners, Epping

Project Gallery

House at Epping - WVA Design
House at Epping - WVA Design
House at Epping - WVA Design
House at Epping - WVA Design
House at Epping - WVA Design
House at Epping - WVA Design
House at Epping - WVA Design
House at Epping - WVA Design