Retirement Village - East Gosford, NSW

Private • Communal • Naturally lit
Retirement Village  - East Gosford - WVA Design
The owners wanted...

Utilise the space for maximum revenue for the owners but also give the necessary privacy and spaces that nurture a sense of belonging for residents.

How WVA made that happen...

This development was designed around a communal, central open space to give residents their own privacy while also encouraging them to feel part of a belonging to a community.

We have engaged WVA Design for two projects - a house and a minor retirement village.

In both instances WVA listened to what we wanted and provided options that revolved around our brief rather than give to us something completely different to the brief.

D.M

Project Gallery

Retirement Village  - East Gosford - WVA Design
Retirement Village  - East Gosford - WVA Design
Retirement Village  - East Gosford - WVA Design
Retirement Village  - East Gosford - WVA Design
Retirement Village  - East Gosford - WVA Design
Retirement Village  - East Gosford - WVA Design